Тренинг для адвокатов-тренеров Проекта Совета Европы в Украине Про компанію — Trainings For Business  Тренинг для адвокатов-тренеров Проекта Совета Европы в Украине Про компанію — Trainings For Business
+380 (93) 453 06 07

Тренинг для адвокатов-тренеров Проекта Совета Европы в Украине

ЄС ТТ 37-8 сентября тренеры компании Оксана Грабар и Евгения Билан начали сотрудничество с Проектом Совета Европы в Украине "Дальнейшая поддержка реформы криминальной юстиции в Украине".

В рамках проекта Оксана и Евгения провели тренинги для адвокатов-тренеров на тему "Методика обучения взрослых. Навыки проведения тренингов".

Оксана Грабар о проекте:

"Такий цікавий і позитивний досвід - тренінг для адвокатів з кримінальних справ в Проекті Ради Європи «Подальша підтримка реформи кримінальної юстиції в Україні»!
Дякую, дорогі учасники проекту, що змінили мій стереотип стосовно вашої професії!
В мене море позитиву, вдячності та нових знань від співпраці з вами!
Бажаю, щоб ваші клієнти вигравали справи, а учні були вдячними та ефективними!"

Из отзывов участников:

"Що можу сказати ... треба вчитися проводити тренінги для дорослої аудиторії, якщо хочеш, щоб він був успішним, а не просто для ✅. Класно, коли знову ЕС ТТ 4випадає нагода вдосконалити тренерські навички, розставити акценти та побачити де ще треба над собою працювати. Дякую Оксана Грабар, все дуже цікаво, змістовно, легко та професійно!"

"Найнеймовірніші відчуття від тренінгу!!! Дякую Оксана Грабар за те, що ділилися з нами довідом, умінням та навичками. Це той тренінг, якого реально дуже не вистачало. До цього часу завжди діяла так як виходило, або як могла відчути чи придумати сама. Тепер всі позиції були озвучені і професійно вкладені в наші голівоньки. Дійсно, гарний та якісний тренінг в рамках проекту Ради Європи "Подальша підтримка реформи кримінальної юстиції в Україні". Київ, 7-8 вересня, 2018".

Больше о тренингах для тренеров и Школе Тренеров Оксаны Грабар

Задавайте вопросы и регистрируйтесь:
(044) 592 07 53
(066) 519 04 15
(067) 771 25 23
e-mail: Этот e-mail адрес защищен от спам-ботов, для его просмотра у Вас должен быть включен Javascript